Blog

Kaj je Superbrain joga, kako deluje in kako učinkuje?

Na osnovi znanja o energijskem delovanju telesa in povezovanja akopresurnih točk, energijskih kanalov in meridianov ter energijskih centrov – čaker je Mojster Choa Kok Sui izumil univerzalno tehniko za pospeševanje delovanja naših možganov in hitrejše razvijanje možganskih celic.

Raziskave rednega izvajanja superbrain joge so pokazale znatno izboljšanje amplitude parito-okcipitalnem predelu možganov. To označuje povečanje živčnega pretoka ob izvajanju Superbrain joge. Raziskave so bile na številnih otrocih vključno z otroci s posebnimi potrebami kot so: ADHA/ADD, avtizem, disleksija, Davnov sindrom, hiperaktivni otroci, otroci z težavami z učenjem, ter otroci z razvojnimi in kognitivnimi motnjami in zastoji. Študije so pokazale izjemno povečanje učnih in vedenjskih sposobnosti, boljše sodelovanje v skupinah ter boljše socialne spretnosti. Vsa navodila – teste in raziskave so opisane v tovrstni knjigi Superbrain joga. Ogledate si lahko tudi uradno stran – Superbrain yoga.

Superbrain Yoga je namenjena tudi pri uravnavanju energijskega stanja telesa, depresiji, ter mnogimi drugimi psihičnimi ter fizičnimi težavami.

Pravilne izvedbe Superbrain joge se lahko naučite na Pranic Healing tečajih in podpornih delavnicah za tečajnike.

Postopki ter navodila za izvajanje Superbrain Yoge:

“Če želite imeti inteligentne in pametne otroke jih naučite redno izvajati Superbrain Yogo.” 

– Mojster Choa Kok Sui

OPOZORILO

  1. Superbrain Yoge ne izvajajte 2 dneva pred in po menstrualnem ciklu.
  2. Ne izvajajte Superbrain Yoge če imate naslednje težave: nespečnost, vročino, šibko telo, bolečine in občutek nelagodja ali izpuščaje na koži.

Deepak Chopra Center in Superbrain joga tečaj

Uživajte v družbi Chandan Parameswara – Pranic Healing inštruktorja in njegovi razlagi Superbrain joge.

Deli s prijatelji: